måndag 9 mars 2009

Pastasås med sardeller

Ingredienser, 4portioner.
1 vitlöksklyfta
olivolja
1 ask sardellfileér
3 msk kapris
1 förpackning krossade tomater med basilika
1 grön paprika
1 squash
1 tsk honung
salt och peppar
1 dl oliver
parmesanost

Gör så här:
1. Koka pastan.
2. Skiva vitlök och fräs i oljan. Hacka sardellerna och hälften av kaprisen. Tillsätt det hackade tillsammans med de krossade tomaterna och låt småkoka utan lock i ca 10 minuter.
3. Hacka paprika och strimla squash. Blanda ned grönsakerna i tomatsåsen och smaka av med honung, salt och peppar. Tillsätt oliverna och låt allt bli varmt.
4. Blanda pastasåsen med pastan. Hyvla över parmesan.

Om pastasåsen:
Går riktigt fort att göra och är jättegott. Alla smakerna fungerar klockrent tillsammans.

1 kommentar: